Informatie

Adres: Admiraalhelfrichweg 6a
Postcode: 2901AX

Kosten en beschikbaarheid
Huur per maand: 175
Oppervlakte: 17
Beschikbaar vanaf: 06-05-2017

Voorzieningen:
Beamer: Niet aanwezig
Computer: Zelf meenemen
Internet: Aanwezig (vast of WiFi)
Keuken: Aanwezig
Koffie & thee: Inbegrepen
Vergaderzaal of vergaderruimte: Aanwezig

Geplaatst: 6 Apr, 2017

Te huur aangeboden, unieke studio (praktijk) ruimtes.

 

Langs de IJssel te midden van sportparken, scholen en bedrijven op 3 km afstand van de A16, te Capelle West, staat het Multi Functioneel Sportcentrum  van PLYO Performance Centre.

In dit verzamelgebouw zijn nog enkele representatieve studio(praktijk)ruimtes te huur. De beschikbare ruimtes variëren van  10 tot 30 m2. In het gebouw is eveneens een geheel nieuw sportcentrum op de begane vloer gevestigd, waar wellicht ook voor u potentiële cliënten tussen zitten voor uw branche?. Het gebouw heeft een moderne ontvangsthal met een bedrijven verwijsbord waarop ook uw bedrijfsnaam wordt vermeld.  Er is zijn volop gratis parkeerplaatsen beschikbaar, goede verbindingen met openbaar vervoer en vanzelfsprekend  zijn de ruimtes voorzien van elektriciteit, verwarming en airco. De ruimtes zijn uitermate geschikt voor praktijkruimte of andere Sport/Wellness of Beauty gerelateerde bedrijven . De huur vindt plaats op basis van een jaarcontract en zijn zeer aantrekkelijke geprijsd. Voor navraag of het bezichtigen van de beschikbare ruimtes kunt u contact opnemen met de beheerder J. Kassels (06) 480 40 596 of e-mail kassels_9@hotmail.com  unit@plyo.nl

Reageer

Alles goed ingevuld? Gegevens die u invult zijn openbaar en voor iedereen leesbaar. Uw emailadres tonen we klikbaar en versleuteld. Linkbuilding of herhaaldelijk verwijzen naar een externe site is niet toegestaan.

Nog geen reacties