Informatie

Adres: 2de Jacob van Campenstraat 101
Postcode: 1073 xp

Kosten en beschikbaarheid
Oppervlakte: 70
Beschikbaar vanaf: Per direct

Voorzieningen:
Beamer: Niet aanwezig
Computer: Zelf meenemen
Internet: Aanwezig (vast of WiFi)
Keuken: Aanwezig
Koffie & thee: Inbegrepen
Vergaderzaal of vergaderruimte: Niet aanwezig

Geplaatst: 7 Sep, 2018

2 werkplekken te huur in de Pijp, Amsterdam

Midden in de Pijp in Amsterdam, vlakbij de Albert Cuypmarkt, zit een gezellige kantoorgemeenschap van freelancers. De maatschap heeft zes werkplekken. Deze worden gebruikt door journalisten, uitgevers, schrijvers en copywriters. De werkplekken zijn verdeeld over twee aan elkaar geschakelde ruimten.

Per direct zijn 2 werkplekken beschikbaar. De huur is € 245 per maand, inclusief, voor een hele week; de plekken kunnen ook voor een halve week gehuurd worden @ €122.50 per week. Er is ook de mogelijkheid om 1 van de 2 ruimtes (met 2 bureaus) in zijn geheel te huren (bv voor 2 personen die samen willen werken). Naast je eigen stoel en ladenblok is er ook een koffiezetapparaat, koelkast, eettafel en printer.
De ruimte wordt een keer per week schoongemaakt. Voor foto’s en meer informatie zie https://tweedejvc101.wordpress.com/. Interesse? Bel Linda 06.44128824 of mail lindacook100@gmail.com.

, , ,

Website laten bouwen?

Reageer

Alles goed ingevuld? Gegevens die u invult zijn openbaar en voor iedereen leesbaar. Uw emailadres tonen we klikbaar en versleuteld. Linkbuilding of herhaaldelijk verwijzen naar een externe site is niet toegestaan.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nog geen reacties