Informatie

Adres: Stationsstraat 36a
Postcode: 3811 MK

Kosten en beschikbaarheid
Huur per maand: 195
Oppervlakte: 80
Beschikbaar vanaf: 01-11-2016

Voorzieningen:
Beamer: Niet aanwezig
Computer: Zelf meenemen
Internet: Aanwezig (vast of WiFi)
Keuken: Aanwezig
Koffie & thee: Inbegrepen
Vergaderzaal of vergaderruimte: Aanwezig

Geplaatst: 23 Oct, 2016

Jouw flexplek in Amersfoort! Mooi en kleinschalig concept.

SAMENflexwerken.nl

Je eigen werkplek in Amersfoort

Verlang je naar een prettige werkplek waar je echt meters kunt maken? Waar je niet afgeleid wordt door huishoudelijke beslommeringen of pakjes voor de buren? Ben je het alleen werken zat en wil je graag wat meer aansluiting met collega-ZZP’ers?
Dan hebben wij een heerlijke werkplek voor je. Ingericht voor en door ZZP’ers. Zo weet je zeker dat aan alles gedacht is als je als ZZP’er een professionele werkplek in Amersfoort zoekt. In een ruimte met een fijne sfeer en eigentijdse uitstraling, ingericht door een professioneel interieurontwerper.

Per maand opzegbaar en geen kleine lettertjes

De overheid maakt het ZZP’ers behoorlijk lastig met allerlei regeltjes. Daar doen wij niet aan mee. We werken met een eenvoudig contract zonder lange opzegtermijnen of andere moeilijkdoenerij. We vragen alleen een maand huur als borg.
De kosten zijn € 250,- ex btw per maand en als je voor 6 maanden huurt, verlagen we dat naar € 225,- ex btw per maand. En bij een jaarcontract zelfs naar € 195,- ex btw per maand!

Van ons voor jou

Indien je een heel jaar vooruit betaald, mag je ergens in die periode één maand pauze nemen, om bijvoorbeeld lekker op vakantie te gaan! Zo’n vakantie is al duur zat dus om dan ook nog voor Jan … voor je werkplek te betalen vinden wij zo flauw.

En nóg een leuk cadeautje…..als jij een fijne nieuwe huurder voor ons vindt, wordt je door ons beloond! Jij mag dan gratis ‘n extra maand bij SAMEN werken. Van ons…, voor jou…, omdat we blij zijn met leuke nieuwe mensen.

Zelfstandig, maar niet alleen…

Bij ons kun je in alle rust geconcentreerd aan het werk. Maar heb je behoefte om even te sparren of een praatje te maken dan kan dat. Onze huurders zijn allemaal ZZP’er en hebben een verschillende achtergrond. Kans dus dat je niet alleen een sparring partner vindt maar ook iemand om mee samen te werken als je extra expertise nodig hebt voor een klant of opdrachtgever.

Representatief en comfortabel

We hebben mooi meubilair zodat je comfortabel kunt werken. Heb je een zakelijke afspraak dan kun je gratis gebruik maken van een vergaderruimte. Die leent zich ook uitstekend voor een brainstorm of presentatie.

Supersnel internet

Natuurlijk beschikken we over draadloos internet. Met 500 Mbit/s van XS4ALL weet je zeker dat al je online werk vlekkeloos verloopt.

De lekkerste koffie en thee

Bacchi is een begrip in Amersfoort en om die reden onze koffieleverancier. Onze thee komt van Mr. Jones uit Amsterdam. Zo valt er altijd iets te genieten tijdens het werk.

We zijn altijd open!

Je bent vrij om te komen en gaan wanneer je wilt. Ook in het weekend en ‘s nachts! Jij bent de baas over jouw werktijden en als die brainwave om 10 uur ’s avonds komt kun je die direct komen uitwerken.

Wie print er nog?

Nou, zo af en toe is een printer nog best handig. Dus hebben we een goede printer staan die je gratis kunt gebruiken.

Super bereikbaar

Onze flexibele werkplekken zitten in een prachtig hoekpand aan de Stationsstraat 36 in Amersfoort. Dat is op steenworpafstand van het station en daar vind je ook twee grote parkeerterreinen. Ideaal als je bezoek verwacht dat met de auto komt.

Altijd open

100% bereikbaar betekent ook dat onze deur altijd open staat voor jou. Met een handige app heb je je eigen toegangspoort waarmee je 24 uur per dag, zeven dagen per week naar binnen kunt.

Zijn we iets vergeten?

Mis je nog iets? Zeg het ons en we maken er werk van. Tenslotte doen we dit SAMEN!

www.samenflexwerken.nl

info@samenflexwerken.nl

Floor: 06-28995555

, , , , , , , , , , , , , , , ,

Website laten bouwen?

Reageer

Alles goed ingevuld? Gegevens die u invult zijn openbaar en voor iedereen leesbaar. Uw emailadres tonen we klikbaar en versleuteld. Linkbuilding of herhaaldelijk verwijzen naar een externe site is niet toegestaan.

Nog geen reacties