Informatie

Adres: Spaceshuttle 8
Postcode: 3824 ML

Kosten en beschikbaarheid
Oppervlakte: 100
Beschikbaar vanaf: 30-05-2018

Voorzieningen:
Beamer: Niet aanwezig
Computer: Zelf meenemen
Internet: Aanwezig (vast of WiFi)
Keuken: Aanwezig
Koffie & thee: Inbegrepen
Vergaderzaal of vergaderruimte: Niet aanwezig

Geplaatst: 30 May, 2018

Stoel (kapper) aangeboden en een werkplek voor nagelstyliste (Amersfoort)

Wil jij een stoel huren bij Palma V in Amersfoort?

Palma V is een snel groeiende kapsalon in Amersfoort Noord. Palma V zit bewust buiten het centrum zodat mensen met de auto makkelijk en kosteloos voor de deur kunnen parkeren.

Palma V heeft een ruim opgezette salon met een luxe uitstraling. Palma V werkt met de haarkleur- en verzorgingsproducten van Redken. Een merk wat bekend staat om haar hoogwaardige kwaliteit en pigmenten in de verf.

Ben jij enthousiast, ondernemend, klantvriendelijk, dienstverlenend, sociaal en zelfstandig? Toe aan de volgende stap als zelfstandig haarstylist? Minimaal zes jaar ervaring als hairstylist? Beschik je over een (gedeeltelijk) goede klantenkring en wil je de stap zetten naar zelfstandig ondernemer zonder grote investeringen te doen? Maar wil je wel ondersteuning van een professionele organisatie? Neem dan contact op met Palma Vermeulen: 033 – 52 51 676 of mail naar info@palmav.nl

Een stoel huren kan op parttime of fulltime basis.

Nagelstyliste

Palma V heeft ook ruimte voor een nagelstyliste. Dit kan ook op parttime of op fulltime basis. Wij werken met Magnetics. Het gebruik van andere producten gaat in overleg. Ben jij enthousiast, ondernemend, klantvriendelijk, dienstverlenend, sociaal en zelfstandig? Dan vinden we het leuk als jij ons team komt versterken. Meer informatie? Bel dan met Palma V: 033 – 52 51 676 of mail naar info@palmav.nl

www.palmav.nl

 

 

 

Reageer

Alles goed ingevuld? Gegevens die u invult zijn openbaar en voor iedereen leesbaar. Uw emailadres tonen we klikbaar en versleuteld. Linkbuilding of herhaaldelijk verwijzen naar een externe site is niet toegestaan.

Nog geen reacties