Informatie

Adres: Rijksstraatweg 229
Postcode: 1115AS

Kosten en beschikbaarheid
Oppervlakte: 10
Beschikbaar vanaf: 09-04-2018

Voorzieningen:
Beamer: Niet aanwezig
Computer: Zelf meenemen
Internet: Aanwezig (vast of WiFi)
Keuken: Aanwezig
Koffie & thee: Inbegrepen
Vergaderzaal of vergaderruimte: Aanwezig

Geplaatst: 9 Apr, 2018

Creatieve ruimte te Huur

Spiritual Care (regio Amsterdam) heeft 2 mooie ruimtes te huur per dagdeel

Twee mooie ruimtes te huur per dagdeel, aantrekkelijk geprijsd. Regio Amsterdam, zeer goed bereikbaar met OV, en gratis parkeren op eigen terrein. De ruimtes bevinden zich in spiritueel centrum Spiritual Care en zijn bij uitstek geschikt voor healing, coaching, workshops, behandelingen, massage of yoga.

Ruimtes te huur per dagdeel (ochtend, middag of avond)
De 2 ruimtes in Spiritual Care zijn 7 dagen per week te huur, uitsluitend per dagdeel (ochtend, middag of avond). Eén dagdeel is een aaneengesloten blok van 4 uur. De keuze bestaat uit de volgende dagdelen:
Ochtend: 9.00 – 13.00 uur
Middag: 13.30 – 17.30 uur
Avond: 18.00 – 22.00 uur

Het is ook mogelijk om iedere week op een vaste dag én dagdeel ruimte te huren. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Huurprijs bij maximaal 2 personen: 25 euro
Bij gebruik van een ruimte door maximaal 2 personen tegelijkertijd (de huurder en een cliënt) berekenen wij 25 euro per dagdeel. Dit is inclusief gebruik van wifi, koffie, thee en water.

Huurprijs bij een groepsactiviteit: 50 euro
Bij gebruik van een ruimte voor groepsactiviteiten (workshops, lessen, enz.) berekenen wij vanaf 3 personen tegelijkertijd (de huurder en 2 of meer cliënten) 50 euro per dagdeel. Dit is inclusief het gebruik van wifi. Bij groepsactiviteiten brengen wij voor het gebruik van koffie, thee en water standaard een toeslag van 1 euro per persoon per dagdeel in rekening.

, , , , , , , ,

Reageer

Alles goed ingevuld? Gegevens die u invult zijn openbaar en voor iedereen leesbaar. Uw emailadres tonen we klikbaar en versleuteld. Linkbuilding of herhaaldelijk verwijzen naar een externe site is niet toegestaan.

Nog geen reacties