Informatie

Adres: Tweede Jacob van Campenstraat 101
Postcode: 1073 XP

Kosten en beschikbaarheid
Huur per maand: 245
Oppervlakte: 4
Beschikbaar vanaf: 01-07-2018

Voorzieningen:
Beamer: Niet aanwezig
Computer: Zelf meenemen
Internet: Aanwezig (vast of WiFi)
Keuken: Aanwezig
Koffie & thee: Inbegrepen
Vergaderzaal of vergaderruimte: Aanwezig

Geplaatst: 22 Jun, 2018

Gedeelde werkplek met journalisten en schrijvers in hartje Amsterdam

Perfecte werkplek voor een schrijver, journalist, onderzoeker, vertaler of andere professional die voornamelijk rustig werkend achter zijn of haar computer zit. Je hebt een eigen, ruime werkplek aan het raam met een hoekbureau, bureaublok en een kast. Je hoeft alleen je eigen stoel en kantoorspullen mee te nemen!

Je deelt de ruimte met zes zelfstandige en ervaren collega’s, die samen met jou een maatschap vormen. Tegenover je zit een sportjournalist en in de andere kamer zitten twee uitgevers, twee schrijfsters en een vormgeefster.

Ieder werkt aan zijn eigen opdrachten en regelt zijn eigen lunch, maar je hebt wel aanspraak, om de zoveel maanden is er een gezellige borrel en je kunt slim de kosten delen van de ruimte, verzekering, schoonmaker, enz.

De locatie is een benedenetage op de Tweede Jacob van Campenstraat, een rustig straatje in de Pijp in Amsterdam, vlakbij de Albert Cuypmarkt, met allerlei leuke barretjes waar je met contacten af kunt spreken. Drie supermarkten op loopafstand en een parkeergarage aan het einde van de straat, maken je leven nog wat makkelijker, zodat je je nog beter op je werk kunt concentreren.

Kosten: 245 euro per maand, inclusief btw, wifi, verzekering, schoonmaak, printer, papier, koffie en thee

Werkplek beschikbaar vanaf: 1 juli 2018

Verdere faciliteiten: toilet, keukenblok, ijskast, magnetron, waterkoker, servies, bestek, vergadertafel, gezamenlijke printer en een geweldig koffie-apparaat 🙂

Interesse? Mail Barbara de Roos op bderoos@xs4all.nl of bel haar op 06 224 35 945, dan stuurt ze je meer info en foto’s toe. Uiteraard kun je de plek bezoeken en je toekomstige collega’s ontmoeten om te kijken of het klikt. Een dagje proefdraaien of een parttime plek is ook bespreekbaar.  Maar wacht niet te lang, want er is nu maar één volledige werkplek beschikbaar.

 

, , , , , , , ,

Website laten bouwen?

Reageer

Alles goed ingevuld? Gegevens die u invult zijn openbaar en voor iedereen leesbaar. Uw emailadres tonen we klikbaar en versleuteld. Linkbuilding of herhaaldelijk verwijzen naar een externe site is niet toegestaan.

Nog geen reacties