Informatie

Adres: Scheldestraat 13
Postcode: 1078GD

Kosten en beschikbaarheid
Oppervlakte: 75
Beschikbaar vanaf: 23-01-2017

Voorzieningen:
Beamer: Tegen meerprijs
Computer: Zelf meenemen
Internet: Aanwezig (vast of WiFi)
Keuken: Aanwezig
Koffie & thee: Tegen meerprijs
Vergaderzaal of vergaderruimte: Aanwezig

Geplaatst: 23 Jan, 2017

(Les)ruimte te huur in Amsterdam Pijp/ Rivierenbuurt

Het verjaardagsfeest van uw dochter of zoon, een babyborrel, uw eigen les of workshop of een andere gelegenheid met betrekking tot zwangerschap, kind of familie, Curious Kids Familiecentrum is hiervoor de perfecte locatie in de buurt. Het is gelegen op de Scheldestraat middenin de Rivierenbuurt met de Pijp om de hoek. De studio op de begaande grond is ruimtelijk, licht en biedt veel mogelijkheden.

Ruimte
Het aantal oppervlakte van de “Grote Zaal” is ruim 70 m2. Dit is de studio, de keuken, de hal en twee toiletten. Bij binnenkomst is er een aparte hal waar jassen, tassen e.d. opgehangen kunnen worden. Met een tussendeur komt u het Familiecentrum binnen. Rechts in de hoek zijn twee toiletten, een voor kinderen en een voor volwassenen. De keuken bevindt zich rechts achterin en beschikt onder andere over een waterkoker en koffieapparaat. Links achterin is toegang tot de benedenverdieping. Het Familiecentrum beschikt tevens over een tuin.

Contact
Het Familiecentrum is uitsluitend te huur in overleg met de manager van het Familiecentrum. Wilt u meer informatie over het huren (per uur, dagdeel of dag), de tarieven, een afspraak maken voor een bezichtiging of wilt u reserveren? Neem dan tijdens kantooruren contact op via het telefoonnummer 020-33 45 302 of stuur een email naar info@familiecentrum.nl t.a.v. Barbara Swarts. Voor andere informatie kunt u ook kijken op http://familiecentrum.nl/locatieverhuur/

, , , , , , , , , ,

Website laten bouwen?

Reageer

Alles goed ingevuld? Gegevens die u invult zijn openbaar en voor iedereen leesbaar. Uw emailadres tonen we klikbaar en versleuteld. Linkbuilding of herhaaldelijk verwijzen naar een externe site is niet toegestaan.

Nog geen reacties