Informatie

Adres: KNSM-Laan 115
Postcode: 1019LB

Kosten en beschikbaarheid
Huur per maand: 235
Oppervlakte: 11
Beschikbaar vanaf: 01-09-2018

Voorzieningen:
Beamer: Niet aanwezig
Computer: Zelf meenemen
Internet: Aanwezig (vast of WiFi)
Keuken: Aanwezig
Koffie & thee: Zelf verzorgen
Vergaderzaal of vergaderruimte: Aanwezig

Geplaatst: 27 May, 2018

Mooie werkplek te huur in Loods 6 op het KNSM eiland

Wij huren een rustige loftachtige werkruimte in het sfeervolle Loods 6 gebouw. In deze ruimte van 66 m² zijn in totaal zes ruime werkplekken aanwezig.

Een van deze werkplekken is vanaf september te huur. De werkplek betreft een bureau van 1 x 2 m met ruime kasten daarachter. In de huur van 235 € inclusief btw zijn de kosten voor internet inbegrepen. Voor vergaderingen is in Loods 6 is een separate ruimte aanwezig die gratis gebruikt kan worden.

Wij gebruiken de werkruimte op dit moment met vier architecten. Bij voorkeur zouden we de werkplek willen verhuren aan een architect / bouwkundige / interieurontwerper of iemand die daar affiniteit mee heeft. Wellicht zijn er in de toekomst ook mogelijkheden om op projectbasis samen te werken.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u graag contact opnemen met Jan Bochmann (info@janbochmann.nl, 06-28361754).

Reageer

Alles goed ingevuld? Gegevens die u invult zijn openbaar en voor iedereen leesbaar. Uw emailadres tonen we klikbaar en versleuteld. Linkbuilding of herhaaldelijk verwijzen naar een externe site is niet toegestaan.

Nog geen reacties