Informatie

Adres: Haparandaweg 67
Postcode: 1013 BD Amsterdam

Kosten en beschikbaarheid
Oppervlakte: 85
Beschikbaar vanaf: Per direct

Voorzieningen:
Beamer: Inbegrepen
Computer: Zelf meenemen
Internet: Aanwezig (vast of WiFi)
Keuken: Aanwezig
Koffie & thee: Inbegrepen
Vergaderzaal of vergaderruimte: Aanwezig

Geplaatst: 28 Aug, 2018

Werkplek voor grafisch vormgever, webdesigner, beeldbewerker of filmmaker..

Vanaf 1 november is er plek vrij in een studio aan de Haparandaweg 67 in de Houthavens, Amsterdam. Deze studio is voor een deel ingericht als inspiratieruimte voor mijn werkzaamheden als media adviseur. In deze studio/kantoorruimte is er nog plek voor twee tot drie creatievelingen uit de communicatie branche. Ben jij een grafisch vormgever, webdesigner, schrijver, illustrator, communicatie- of marketingspecialist, filmmaker, of beeldbewerker en op zoek naar een werkplek waar je zelfstandig en als het zo uitkomt met gelijk gestemde kan samenwerken, dan is dit je uitgelezen kans. De ruimte is totaal 84 vierkante meter, veel licht, uitzicht over de nieuwe en deels oude industrie rond de houthavens, en een klein beetje uitzicht over het IJ en het REM eiland. Je deelt de ruimte met mij en nog een 2 of 3 ontwerper/vormgevers. Er wordt rekening wordt gehouden met het soort disciplines. In gezamenlijk overleg kunnen er ook meetings of workshop georganiseerd worden.
De huur bedraagt € 245,- per plek per maand exclusief btw. Dit bedrag is inclusief servicekosten, gas/water/licht en internet! De werkplek wordt nu nog verbouwd vandaar dat er nog geen foto zichtbaar is.

, , , , ,

Website laten bouwen?

Reageer

Alles goed ingevuld? Gegevens die u invult zijn openbaar en voor iedereen leesbaar. Uw emailadres tonen we klikbaar en versleuteld. Linkbuilding of herhaaldelijk verwijzen naar een externe site is niet toegestaan.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nog geen reacties