Informatie

Adres: Schaverijstraat 6
Postcode: 3534AS

Kosten en beschikbaarheid
Huur per maand: 146
Oppervlakte: 10
Beschikbaar vanaf: 16-01-2017

Voorzieningen:
Beamer: Inbegrepen
Computer: Zelf meenemen
Internet: Aanwezig (vast of WiFi)
Keuken: Aanwezig
Koffie & thee: Inbegrepen
Vergaderzaal of vergaderruimte: Aanwezig

Geplaatst: 16 Jan, 2017

Creatieve werkplek in Cartesiusgebied Utrecht (Zuilen) aangeboden

Ben je op zoek naar een betaalbare werkplek in Utrecht? Bij Schaverij Utrecht zijn er werkplekken vrij vanaf 146 euro (excl. BTW) per maand. Dit is inclusief internet, verse-bonen-of-filter koffie, thee, schoonmaak, eigen bureau en gebruik van vergaderruimte. En natuurlijk inclusief leuke creatieve collega’s!

Stichting de Schaverij heeft als doel om aardige mensen met interessante beroepen een betaalbare werkplek te bieden. Boven zitten we in een grote ruimte met o.a.s tekstschrijvers, designers, animatie- en filmmakers. Beneden is er een grote werkplaats met meubelmakers, designers en decorbouwers. We lunchen en lachen graag samen, maar er wordt natuurlijk ook gewoon lekker hard (in stilte) gewerkt.

Neem eens een kijkje bij je toekomstige collega’s: http://www.schaverijutrecht.nl/

We zoeken ambitieuze en creatieve ondernemers die een vaste werkplek zoeken. In de Schaverij zijn geen gedeelde werkplekken, omdat we samenwerken in een grote ruimte en elkaar graag goed leren kennen. Dit zorgt voor meer gezelligheid en een fijne werksfeer, waar je altijd iemand om raad kan vragen als je hulp nodig hebt.

Het contract is voor een half jaar en wordt daarna elke maand verlengt, waarbij een opzegtermijn van 3 maanden geldt. We nemen het contract bij tekenen netjes met elkaar door, zodat je goed op de hoogte bent wat er in staat

Bij interesse mail naar Ted Griffioen op info@schaverijutrecht.nl

Je kunt ook altijd even langs komen fietsen op kantoortijden.

Reageer

Alles goed ingevuld? Gegevens die u invult zijn openbaar en voor iedereen leesbaar. Uw emailadres tonen we klikbaar en versleuteld. Linkbuilding of herhaaldelijk verwijzen naar een externe site is niet toegestaan.

Nog geen reacties