Informatie

Adres: Westeinde 175Q
Postcode: 2512 GX

Kosten en beschikbaarheid
Huur per maand: 300
Oppervlakte: 20
Beschikbaar vanaf: 24-04-2017

Voorzieningen:
Beamer: Inbegrepen
Computer: Zelf meenemen
Internet: Aanwezig (vast of WiFi)
Keuken: Aanwezig
Koffie & thee: Inbegrepen
Vergaderzaal of vergaderruimte: Aanwezig

Geplaatst: 22 Apr, 2017

Werkruimte 3x in hartje centrum Den Haag

Werkruimte te huur in centrum Den Haag

 Ja hoor, het is zover, je hebt het eindelijk gevonden: een betaalbare werkruimte voor een frisse en creatieve ondernemer als jij…en dat in hartje Den Haag!

Wij, twee ondernemers en onder andere eigenaren van buro ROOD en Het Storytelling Buro, zijn op zoek naar creatief ondernemers die een inspirerende, representatieve en stabiele plek zoeken om zich verder te kunnen ontwikkelen. We huizen in een monumentaal, oud schoolgebouw aan het Westeinde en hebben uitzicht op het oude stadsklooster en haar prachtige tuin.

De opties

1: Onze geniale multifunctionele ruimte van zo’n 65m2 op de eerste etage, waar wij ook onze bureaus hebben, biedt op dit moment plek aan 2 extra ondernemers. De prijs is meer dan schappelijk en all-in.

2: Onze tuinkamer beneden van ruim 20m2. Deze kamer biedt ruimte aan 1 ondernemer. Ook hier: de prijs is meer dan schappelijk en all-in.

Onze ruimtes hebben beide een eigen kitchenette, toilet en uitzicht op een prachtige tuin. Zoals op de foto’s te zien is ziet de boel er stralend uit en is het met zorg en smaak (al zeggen we het zelf;-) ingericht.

Voor meer informatie, mail even naar info@burorood.nl of info@storytellingburo.nl. Doen hoor!

, , , , , , ,

Reageer

Alles goed ingevuld? Gegevens die u invult zijn openbaar en voor iedereen leesbaar. Uw emailadres tonen we klikbaar en versleuteld. Linkbuilding of herhaaldelijk verwijzen naar een externe site is niet toegestaan.

Nog geen reacties