Informatie

Adres: Denneweg 132
Postcode: 2514cl

Kosten en beschikbaarheid
Huur per dag: 70
Oppervlakte: 4
Beschikbaar vanaf: 01-11-2017

Voorzieningen:
Beamer: Niet aanwezig
Computer: Inbegrepen
Internet: Aanwezig (vast of WiFi)
Keuken: Aanwezig
Koffie & thee: Inbegrepen
Vergaderzaal of vergaderruimte: Niet aanwezig

Geplaatst: 23 Aug, 2017

WI kappers franchise collectief zoekt freelance kappers voor haar nieuw te openen salon in op de Denneweg in Den Haag.

WI kappers franchise collectief zoekt freelance kappers voor haar nieuw te openen salon in op de Denneweg in Den Haag.

Spreken flexibele werktijden tussen10 en 20 uur in een jong, dynamisch en professioneel bedrijf jou aan? Lees dan onze vacature.

 

Bedrijfsomschrijving

WI kappers is een franchise collectief met alleen maar freelancers. Als jij van een ontspannen en uitdagende werkomgeving houdt, dan is werken bij WI kappers interessant voor jou. We onderscheiden ons door een vernieuwend franchiseconcept voor stoelverhuur waarbij jij je als zelfstandige kunt profileren en je bovendien alle voordelen hebt van de marketing, service en ondersteuning die wij jou en je klanten bieden.

Onze salons bebinden zich absoluut op toplocaties.

 

Freelancen bij WI kappers

Werken als freelancehaarstylist bij WI kappers kan voor €70,- per dag. Daar zit de huur, full -service, koffie, thee en het gebruik van verzorgings- en stylingsproducten bij in. De winst op de producten is voor 50% voor jou. WI kappers verzorgd daarnaast ook de inkoop en het voorraadbeheer, zodat jij daar geen investering in hoeft te doen.

Daarnaast bieden wij een prettige werkomgeving en de gelegenheid om met je collega’s een flexibel werkrooster te maken. We helpen jou met het opbouwen van je klantenkring door actieve online promotie. Daarnaast is er de mogelijkheid om je werk te laten zien op social media en andere marketingacties. We richten ons op een groot divers publiek maar wel persoonlijk, dat is nou juist de kracht van WI kappers

 

Ben je geïnteresseerd?

Ben jij ondernemend, enthousiast en toe aan de volgende stap als zelfstandig haarstylist?.
Beschik je over goede klantenkring en wil je de stap naar zelfstandig zetten zonder grote investeringen met daarbij ondersteuning van een professionele organisatie juist dan is WI kappers interessant voor jou als haarstylist.

Belangrijk is, dat je over minimaal 8 jaar ervaring beschikt. Als ons concept je aanspreekt, nodigen we je graag uit voor een vrijblijvend gesprek. Discretie is daarbij uiteraard vanzelfsprekend. Neem alvast een kijkje op onze website.

Informatie:

info@WIkappers.nl

www.wikappers.nl

 

Reageer

Alles goed ingevuld? Gegevens die u invult zijn openbaar en voor iedereen leesbaar. Uw emailadres tonen we klikbaar en versleuteld. Linkbuilding of herhaaldelijk verwijzen naar een externe site is niet toegestaan.

Nog geen reacties