Informatie

Adres: Hertogstraat 1B
Postcode: 5611 PA

Kosten en beschikbaarheid
Huur per dag: 20
Huur per week: 80
Huur per maand: 300
Oppervlakte: 80
Beschikbaar vanaf: Per direct

Voorzieningen:
Beamer: Niet aanwezig
Computer: Zelf meenemen
Internet: Aanwezig (vast of WiFi)
Keuken: Aanwezig
Koffie & thee: Zelf verzorgen
Vergaderzaal of vergaderruimte: Aanwezig

Geplaatst: 26 Jan, 2017

Kantoorruimte delen / Flexwerken / Centrum Eindhoven

Ben je een startende ondernemer of freelancer en op zoek naar een kantoorruimte?  Wil je de kosten zo laag mogelijk houden en wil je niet vastzitten aan een huurcontract? Dan is dit een ideale mogelijkheid.

Ik heb nog een huurcontract lopen tot 1 november 2017. Aangezien ik weinig tot geen gebruik maak van deze ruimte, omdat ik veel thuis werk en op de weg zit, kan ik er misschien een andere ondernemer blij mee maken. Alles is bespreekbaar. Of je het nu per dag, per week of per maand wil huren.

Het kantoor is gemeubileerd en is o.a. voorzien van een steigerhouten vergadertafel met stoelen, een bureau, veel kastruimte, een whiteboard en heeft een eigen keuken (met koelkast) en 2 eigen toiletten.

Het kantoor bevindt zich in het hart van Eindhoven op de begane grond van het Mercatorgebouw. Een prachtige plek 2 minuten lopen van het centrum. Er is voldoende gelegenheid om gratis te parkeren.

Het is de bedoeling dat ik, in onderling overleg met jou, ook af en toe gebruik blijf maken van deze ruimte.

Spreekt dit je aan? Reageer dan snel.

 

 

Website laten bouwen?

Reageer

Alles goed ingevuld? Gegevens die u invult zijn openbaar en voor iedereen leesbaar. Uw emailadres tonen we klikbaar en versleuteld. Linkbuilding of herhaaldelijk verwijzen naar een externe site is niet toegestaan.

Nog geen reacties