Informatie

Adres: Noord Brabantlaan 265
Postcode: 5652 LD Eindhoven

Kosten en beschikbaarheid
Oppervlakte: 20
Beschikbaar vanaf: Per direct

Voorzieningen:
Beamer: Inbegrepen
Computer: Zelf meenemen
Internet: Aanwezig (vast of WiFi)
Keuken: Aanwezig
Koffie & thee: Inbegrepen
Vergaderzaal of vergaderruimte: Aanwezig

Geplaatst: 9 Aug, 2017

Kantoorruimte te huur in Eindhoven, Valkenswaard en Helmond

U zoekt een professionele kantoorruimte voor uw adviesbureau, IT-bedrijf of administratiekantoor? Place for Bizz biedt ruimte in vele soorten en maten, met altijd een goede service en benodigde faciliteiten. Kantoor voor een dag of wilt u juist een vaste ruimte huren voor een wat groter bedrijf? Met vestigingen in de hele regio is Place for Bizz u graag van dienst. Of u nu een kantoorruimte huurt in Eindhoven, in Helmond of Valkenswaard. There’s always place for you.

 

Place for Bizz beweegt mee met uw wensen

Op al onze vestigingen kunt u een vast bureau of kantoorruimte huren vanaf 15 m2. Wilt u klein beginnen en blijken de zaken na verloop van tijd succesvol te verlopen? Dan kunt u op elk moment uw kantoorruimte uitbreiden. Ook intern verhuizen of juist wat minder vierkante meters huren is gewoon mogelijk bij Place for Bizz. U geeft uw wensen en behoefte aan en Place for Bizz ademt met u mee.

 

Ontvangst, telefoon, post: geregeld

Onze hosts staan dagelijks voor u klaar. Uiteraard ontvangen zij uw gasten en relaties op een prettige en professionele manier en nemen zij de telefoon aan met uw bedrijfsnaam. Ook verzorgen de hosts uw post en pakketten en zijn ze altijd bereid u administratief te ondersteunen. Zo weet u dat de zaken goed geregeld worden en kunt zich volledig richten op uw onderneming.

 

Gratis gebruik van vergaderruimte

Heeft u buiten uw kantoorruimte af en toe een ruimte nodig voor een meeting of vergadering? Op al onze business centers kunt u als huurder gebruikmaken van de vergaderruimten, op basis van onze fair use policy. Ontvang uw partners, klanten of relaties professioneel; met de faciliteiten en service van Place for Bizz weet u zeker dat uw vergadering prettig en efficiënt verloopt.

 

Gratis parkeren

Nooit meer zoeken naar een vrije plek op de parkeerplaats; voor u en uw bezoekers is er volop gratis parkeergelegenheid direct bij het pand.

 

Op een rijtje

Dat maakt het wel heel aantrekkelijk een kantoorruimte te huren in een van onze vestigingen!

 • privékantoor vanaf € 360,- p.m. (excl. BTW)
 • prijzen zijn all-in
 • 24/7 toegang tot het business center
 • een professioneel vestigingsadres van uw bedrijf
 • receptiediensten (back-up telefoondienst, postservice, gastenontvangst, etc.)
 • gratis koffie en thee
 • gebruik kantoorapparatuur (papiervernietiger, kopiër, etc.)
 • verbruik gas, water en elektra inbegrepen, net als servicekosten
 • gebruik van vergaderruimte
 • binnen enkele dagen operationeel
 • flexibel huurcontract, 2 maanden opzegtermijn

, , , , , , , , ,

Reageer

Alles goed ingevuld? Gegevens die u invult zijn openbaar en voor iedereen leesbaar. Uw emailadres tonen we klikbaar en versleuteld. Linkbuilding of herhaaldelijk verwijzen naar een externe site is niet toegestaan.

Nog geen reacties