Informatie

Adres: Oud-Loosdrechtsedijk 50B
Postcode: 1231NB

Kosten en beschikbaarheid
Huur per maand: 255
Oppervlakte: 360
Beschikbaar vanaf: Per direct

Voorzieningen:
Beamer: Inbegrepen
Computer: Zelf meenemen
Internet: Aanwezig (vast of WiFi)
Keuken: Aanwezig
Koffie & thee: Inbegrepen
Vergaderzaal of vergaderruimte: Aanwezig

Geplaatst: 8 May, 2017

Flexwerkplekken op prachtige landelijke locatie, centraal gelegen (nabij Hilversum)

Op een prachtige plek, centraal gelegen hebben wij nog een aantal flexwerkplekken tot onze beschikking. Momenteel zijn er 3 kleine organisaties werkzaam binnen ons mooie kantoorpand (waaronder wijzelf). Het pand ligt landelijk, met een prachtig uitzicht. Door de vele ramen is er veel daglicht. Beamer met een groot projectiescherm zijn aanwezig. Alle faciliteiten zijn voor iedereen bruikbaar, zo is er een luxe keuken met alle hedendaagse keukenapparatuur (incl. espresso/koffie automaat), pooltafel, tafelvoetbal, loungehoek en bar. De flexplekken zijn gesitueerd in één grote ruimte  (360m2) met verschillende nissen. Er is boven een aparte ruimte (+/- 15m2) waar gebruik gemaakt van kan worden voor bijvoorbeeld werksessies, vergaderingen o.i.d. Deze ruimte is voor maximaal 6-8 personen en wordt door middel van reserveringen vastgelegd. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Kosten flexplek: 255 euro per maand excl BTW, incl gebruik van alle faciliteiten. Ook andere vormen van huur van onze locatie/coachingsruimte is in overleg mogelijk.

Bij vragen, opmerkingen en/of interesse, neem contact met ons op!

, , ,

Reageer

Alles goed ingevuld? Gegevens die u invult zijn openbaar en voor iedereen leesbaar. Uw emailadres tonen we klikbaar en versleuteld. Linkbuilding of herhaaldelijk verwijzen naar een externe site is niet toegestaan.

Nog geen reacties