Geplaatst: 27 Nov, 2018

Gezellige werkplek op Strijp S – Apparatenfabriek

Per 1 december hebben we een leuke werkplek voor een vierde zzp’er  in ons kantoor op de zevende (bovenste) verdieping van de Apparatenfabriek aan de Torenallee, Strijp-S (Eindhoven). Het is het laatste kantoor aan een lange kantoorgang met veel andere kleinere bedrijven.

Ik kan hier geen foto’s plaatsen, maar het uitzicht is magnifiek, de koffie uitstekend, de kantoorhond aandoenlijk, de bureaustoel comfortabel, het bureau van Ikea, het dakterras zonnig, de loungeruimte groot en gezellig, de pingpongtafel uitdagend.

Je kantoorgenoten zijn twee vormgevers en een tekstschrijver. Niemand van ons is er de volle vijf dagen in de week, maar niemand houdt jou tegen om er elke dag aan de slag te gaan.

Huur is 110 euro ex btw inclusief internet, bureau en -stoel en airco. Bel me op 0624218373 als je interesse hebt. Carola Janssen – Kiezel Communicatie

 

Reageer

Alles goed ingevuld? Gegevens die u invult zijn openbaar en voor iedereen leesbaar. Uw emailadres tonen we klikbaar en versleuteld. Linkbuilding of herhaaldelijk verwijzen naar een externe site is niet toegestaan.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nog geen reacties