Geplaatst: 3 Oct, 2018

Werkruimte / bedrijfsruimte centraal gelegen in Leiden

Interveste beheert nu meerdere werkruimtes / bedrijfsruimtes in Leiden. De verschillende ruimtes zijn al op korte termijn beschikbaar en bieden een geweldige oplossing voor ondernemers die op zoek zijn naar een zeer betaalbare tijdelijke werkruimte!

Het kantoorpark ligt op 6 minuten loopafstand van Centraal station Leiden. Het kantorengebied van Leiden genaamd ‘Schuttersveld’ kan met recht het zakencentrum van Leiden worden genoemd. En jouw of jullie bedrijf heeft nu de kans hier een van de vele ruimtes te betrekken tegen een bijzonder gunstig maandtarief. Gas, water én licht zijn allemaal inbegrepen!

Invulling van de werkruimte

We staan open voor alle ideeën! De ruimtes liggen in een kantoorgebouw, maar zijn zeer verschillend van grootte. Dat maakt het mogelijk er zeer uiteenlopende invullingen aan gegeven kunnen worden.

Werkruimte Leiden zeer goed bereikbaar

Via de Schipholweg en Plesmanlaan vindt je de aansluiting met Rijksweg A44 (Amsterdam – Den Haag) en A4 (Amsterdam – Rotterdam). Centraal station Leiden ligt ook in de buurt en dus zijn Den Haag en Amsterdam ook uitstekend te bereiken per trein.

Fantastische kans

Een fantatische kans dus om hier je bedrijf tijdelijk te huisvesten. Heb je hier nog vragen over? Schroom niet en stel ze ons. Dat kan via Whatsapp of Messenger maar uiteraard ook gewoon via de telefoon. Kijk op onze site voor meer informatie: https://www.interveste.nl/werkruimte/bedrijfsruimte/leiden/758

* De ruimtes variëren in prijs (€ 250,- t/m € 350,- excl. btw), dit is afhankelijk van de grootte.

 

Reageer

Alles goed ingevuld? Gegevens die u invult zijn openbaar en voor iedereen leesbaar. Uw emailadres tonen we klikbaar en versleuteld. Linkbuilding of herhaaldelijk verwijzen naar een externe site is niet toegestaan.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nog geen reacties