Geplaatst: 7 Apr, 2019

Loft of Creation fantastische betaalbare werklocatie in A’dam – Sloten ( gratis parkeren) zoekt nieuwe collega’s !!

Loft of Creation – je werk wordt een feestje …de rest is aan jou
In Amsterdam-west is een nieuwe flexwerkplek opgezet voor creatieve freelancers en zzp-ers in andere sectoren, kortom iedereen die zich als eigenzinnige ondernemer beschouwt: Loft of Creation.
Werken in de Loft betekent: werken met ‘collega’s’ – van fotograaf tot makelaar – zonder dat het beklemmend wordt, werken met (andere) creatieven zonder dat het een kliek wordt.
Loft of Creation biedt je de juiste voorwaarden. De rest is aan jou.

Wat en voor wie?
Loft of Creation is een karakteristieke open-plan kantoorruimte waar tien mensen kunnen werken zonder elkaar in de weg te zitten. Bij de huur van €300 per maand (incl. €50 servicekosten) zijn internet, koffie/thee en een parkeerplaats inbegrepen. Bovendien kun je – mits beschikbaar natuurlijk – zonder extra kosten gebruik maken van de vergaderruimte in het gebouw.
We hanteren een opzegtermijn van een maand. Je zit dus niet aan een contract voor onafzienbare tijd vast.

Werken in de Loft
Het bijzondere aan werken in de Loft is dat je zelf bepaalt hoe veel je met je loft-genoten doet. Dat je het fijn vindt om met anderen in een ruimte te werken spreekt voor zich: je vindt er altijd inspiratie, een luisterend oor of een koffie-maatje. En meer hoeft ook niet.
Maar misschien komt het tot ‘echte’ samenwerking en begin je met een of meer van je collega’s een nieuw project, of een heel nieuw bedrijf. Het kan en het mag natuurlijk, maar niets moet.
Loft of Creation creëert mogelijkheden, geen verplichtingen.

Locatie
Loft of Creation ligt in het oude dorp Sloten, met zijn dorpsplein mét pomp, zijn molen en zijn oude politiebureau dat eruitziet of het regelrecht uit ‘De Kameleon’ komt.
Vlakbij is een groengebied waar je je al wandelend, fietsend of hardlopend kunt opladen. Winkels, horeca en andere prettige zaken liggen in de omgeving en op de Ringweg ben je binnen 2 minuten.
Loft of Creation is een plek om in alle rust te werken – vlak bij de grote stad.

Adres en bereikbaarheid
Loft of Creation, Ditlaar 7, 1066 EE Amsterdam. Er is voldoende gratis parkeerruimte op het terrein.
Het pand is goed bereikbaar met bus en tram en ligt op 2 minuten van de snelwegen A4, A9 en A10. Ringweg afrit S107, Industrieterrein Schinkel/Sloten.
Loft of Creation is onderdeel van Basic kantoor (www.basickantoor.nl).

Tarieven
De huur van een werkplek bedraagt €300 per maand, inclusief €50 servicekosten. Daarbij is inbegrepen: onbeperkt gebruik van internet, een parkeerplaats, onbeperkt koffie en thee en gebruik van de vergaderruimtes in het gebouw.

Meer info?
Wil je meer informatie? Neem dan contact op met NorthCmedia via
06 – 30038854 of info@northcmedia.com

Kom gerust langs of vraag de flyer aan.

Reageer

Alles goed ingevuld? Gegevens die u invult zijn openbaar en voor iedereen leesbaar. Uw emailadres tonen we klikbaar en versleuteld. Linkbuilding of herhaaldelijk verwijzen naar een externe site is niet toegestaan.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nog geen reacties