Geplaatst: 21 Sep, 2018

Mooie trainingslocatie in Capelle aan den IJssel

Kosmische zaal: 78m2

Ben je op zoek naar een mooie sfeervolle locatie om jouw activiteiten aan te bieden?
De zalen van Centrum Sensibel zijn op niet-bezette dagen en dagdelen te huur voor ondernemers, bedrijven, instellingen, netwerkorganisaties en overheden om een evenement, conferentie, seminar, vergadering, presentatie, training, workshop, cursus of opleiding te geven.

Sensibel is medio augustus 2018 verhuisd naar deze nieuwe locatie. Er zijn dan ook nog volop dagdelen en dagen beschikbaar (zie site van Sensibel).

Adres: Johan Jongkindrade 285c, 2908 CC Capelle aan den IJssel.
Contact: zaalverhuur@centrumsensibel.nl
Link naar de site van het centrum: https://centrumsensibel.nl/zaalverhuur/

Indeling: Via de entree met schuifdeur kom je in een kleine hal. Aan je rechterhand is de praktijk van Sandra Valk. Als je doorloopt dan kom je in de hal met 2 toiletten, een zitje en een bergkast. In deze ruimte kunnen mensen wachten, een kopje koffie of thee nuttigen en folders inkijken.

Aan de linkerkant van de hal is de Aardezaal (62 m2), geschikt voor groepen tot ongeveer 22 personen. In deze zaal kunnen ook bewegingsactiviteiten zoals yoga geboden worden.
Aan de rechterkant vind je de Kosmische zaal (78 m2), geschikt voor groepen tot ongeveer 36 personen.

Beide zalen beschikken over gratis wifi, een compleet ingerichte keuken, een dichte kastenwand met inpandige garderobe, ruim voldoende stoelen, tafeltjes en een muziekinstallatie met afspeelmogelijkheid voor cd’s en met Bluetooth ontvanger. In de kosmische zaal is er tevens een loungehoek, een grote eettafel en een berging.

Aardezaal: 62m2

Verdere faciliteiten: Aanwezig zijn 14 matrasjes, 8 meditatiekussens, kussens en dekens, 6 tafels, een beamer met projectiescherm en een flapover. De mogelijkheid bestaat om een lunch te bestellen.

Voordelen:
– Ligging: Station Capelle Schollevaar met trein en bus op 0,5 minuten loopafstand en in directe verbinding met uitvalswegen (A20 en A16).
– Volop gratis parkeergelegenheid rond het pand.
– Het pand bevindt zich op de begane grond en is toegankelijk voor rolstoelen en scootmobiels.
– Sfeervolle, ruime, lichte en authentieke zalen.
– Scherpe tarieven in vergelijking met andere zalenverhuurders.
– Versterkende werking voor de ondernemers onderling.
– Kleinschalig zodat het aanbod toch exclusief blijft in vergelijking met grote zalencentra.

Sensibel heeft onderscheid gemaakt in haar tarieven voor kleine ondernemers en bedrijven of instellingen.
Prijzen voor kleine ondernemers variëren van € 50,- tot € 65,- per dagdeel exclusief koffie, thee en overige faciliteiten.
Prijzen voor bedrijven en instellingen variëren van € 90,- tot € 110,- per dagdeel exclusief koffie, thee en overige faciliteiten.

De mogelijk bestaat voor kleine ondernemers om op een vast dagdeel per week gebruik te maken van één van de ruimtes, bijvoorbeeld voor het aanbieden van bewegingsactiviteiten. Vaste huurders betalen een vast (lager) bedrag per maand met als voorwaarde een minimale huurtermijn van 4 maanden en een wederzijdse opzegtermijn van 2 maanden.

Interesse? Neem contact op met Esmeralda Beelt via zaalverhuur@centrumsensibel.nl of kijk op de website www.centrumsensibel.nl bij ‘Zaalverhuur’.

 

 

, , ,

Reageer

Alles goed ingevuld? Gegevens die u invult zijn openbaar en voor iedereen leesbaar. Uw emailadres tonen we klikbaar en versleuteld. Linkbuilding of herhaaldelijk verwijzen naar een externe site is niet toegestaan.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nog geen reacties