Informatie

Adres: Cort van der Lindenstraat 18
Postcode: 2288EV

Kosten en beschikbaarheid
Oppervlakte: 50
Beschikbaar vanaf: 22-03-2018

Voorzieningen:
Beamer: Tegen meerprijs
Computer: Zelf meenemen
Internet: Aanwezig (vast of WiFi)
Keuken: Geen keuken
Koffie & thee: Inbegrepen
Vergaderzaal of vergaderruimte: Aanwezig

Geplaatst: 21 Mar, 2018

Inspirerende flexibele werkplek midden in de Randstad!

Ruimte18 is  een eigentijdse ruimte in een inspirerend gebouw; een voormalige drukkerij, met een bijzonder verhaal en een rijke geschiedenis. In de stijlvol ingerichte ruimte komt veel daglicht binnen. Fijn, want dat levert een bijzonder rustgevende setting op. De locatie bevindt zich op één van de bekendste bedrijventerreinen van de Randstad, namelijk de Plaspoelder in Rijswijk. Een plek die bekend staat om een veelkleurig werklandschap met ruimte voor werken, wonen, leren en recreëren. Inspiratie all around dus!

Wij hebben met Ruimte18 geprobeerd een professionele, maar gezellig ingerichte ruimte te creëren om prettig te kunnen werken en verblijven. Daarmee is de ruimte dan ook voor vele doeleinden te gebruiken en spreekt daarom veel verschillende ondernemers en zzp-ers aan uit verschillende branches en werkvelden. De ruimte is 50m2 groot en geschikt voor maximaal 20 personen. Te huur voor een dag(deel) of op frequente basis tegen een vriendelijke prijs, en voorzien van alle gemakken! Prijs vanaf € 25,- per uur of € 60,-per dagdeel maar uiteraard maken wij graag in overleg met de wensen een passende prijs op maat. Gelegen in de Plaspoelpolder heeft Ruimte18 een goede bereikbaarheid (ook met OV) en heeft gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Onze prachtige ruimte is o.a. geschikt voor:
* Het geven van workshops
* Het volgen van workshops voor volwassenen of kinderen
* Vergaderingen en meetings
* Thema bijeenkomsten
* Kantoorruimte of (gezamelijke) werkplek voor ZZP’ers
* Ontmoetingsruimte voor hobbyclubs
* Kinderthema middagen

Maar uiteraard staan wij ook open voor alle andere ideeën!

​Tot snel bij Ruimte18!

 

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Reageer

Alles goed ingevuld? Gegevens die u invult zijn openbaar en voor iedereen leesbaar. Uw emailadres tonen we klikbaar en versleuteld. Linkbuilding of herhaaldelijk verwijzen naar een externe site is niet toegestaan.

Nog geen reacties