Informatie

Adres: Calandstraat 56b
Postcode: 3016 CD

Kosten en beschikbaarheid
Oppervlakte: 6
Beschikbaar vanaf: 27-03-2017

Voorzieningen:
Beamer: Niet aanwezig
Computer: Zelf meenemen
Internet: Aanwezig (vast of WiFi)
Keuken: Aanwezig
Koffie & thee: Inbegrepen
Vergaderzaal of vergaderruimte: Aanwezig

Geplaatst: 22 Mar, 2017

2 werkplekken voor (creatieve) professionals

In onze ruime, lichte studio zijn twee werkplekken beschikbaar. Met ramen tot aan het 4m hoge plafond en met uitzicht op het Euromast park — mooier is er bijna niet in Rotterdam.

Taken By Storm is een klein designbureau met de nadruk op merkontwikkeling. We vinden het leuk om mensen over de vloer te hebben waar we (misschien) mee kunnen samenwerken. Dus ben je communicatieadviseur, tekstschrijver, webontwikkelaar, animator of andere aanverwante discipline, dan heb je een streepje voor. Zonder verplichting over en weer natuurlijk.

Inbegrepen:
— Mooie houten tafel, stoel
— Gebruik van aparte vergader/lunchruimte
— Internet (snel)
— Kleuren laserprinter
— Espressomachine, waterkoker, koelkast, etc.
— Keukenblok en toiletten op de gang, worden wekelijks schoongemaakt.

De totale oppervlakte bedraagt 110m2 inclusief vergader-/lunchruimte (ook in gebruik als fotostudio). Van de in totaal 6 werkplekken zijn er 2 beschikbaar voor ZZP-ers. Prijs per werkplek €275 excl. BTW, incl. servicekosten.

Interesse

Neem contact op met Reinko Hallenga of Chris van Diemen op 010 341 9462. Op onze Facebookpagina treft je tussen het geposte werk ook sfeerbeelden van onze locatie.

, , , , , , , , ,

Reageer

Alles goed ingevuld? Gegevens die u invult zijn openbaar en voor iedereen leesbaar. Uw emailadres tonen we klikbaar en versleuteld. Linkbuilding of herhaaldelijk verwijzen naar een externe site is niet toegestaan.

Nog geen reacties