Informatie

Adres: Maashaven Zuidzijde 2
Postcode: 3081AE

Kosten en beschikbaarheid
Huur per maand: 128
Oppervlakte: 20
Beschikbaar vanaf: 11-05-2016

Voorzieningen:
Beamer: Niet aanwezig
Computer: Zelf meenemen
Internet: Aanwezig (vast of WiFi)
Keuken: Aanwezig
Koffie & thee: Zelf verzorgen
Vergaderzaal of vergaderruimte: Aanwezig

Geplaatst: 7 Apr, 2019

Creatieve werkplek aan de Maashaven, Rotterdam-Zuid

Hallo,

Ik ben Martijn Boudestein en ik ben illustrator/infographicsmaker. Hier vind je een link naar mijn website: www.boudesteininfographics.nl

Ik huur een werkplek in de Creative Factory aan de Maashaven in Rotterdam Zuid.

De unit die ik huur bevindt zich in een open kantoorruimte die ik deel met een aantal andere zelfstandig ontwerpers. Een gezellige ruimte met een dito groep huurders die iedere dag wel met elkaar lunchen. Vanaf de vijfde etage heb je een mooi uitzicht op de stad.

De unit die ik betrek is groot genoeg om met een andere illustrator of vormgever te delen. Wat ik aanbied is een eigen bureau, er staat er al een voor je klaar, waar je kunt werken wanneer je maar wilt in een bedrijfsverzamelpand waar je in contact kunt komen met andere ondernemers.

Er is een gratis wifi verbinding aanwezig, die is echter niet snel. Eventueel zouden we een internetabonnement kunnen delen voor sneller internet, hier komen dan extra kosten bij.

Heb je interesse en zou je willen kennismaken met mij en eventueel de andere huurders dan kun je contact met me opnemen via e-mail.

Met vriendelijke groet,

Martijn Boudestein

 

, , , , , , , , ,

Reageer

Alles goed ingevuld? Gegevens die u invult zijn openbaar en voor iedereen leesbaar. Uw emailadres tonen we klikbaar en versleuteld. Linkbuilding of herhaaldelijk verwijzen naar een externe site is niet toegestaan.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nog geen reacties