Informatie

Adres: Gildstraat 8a
Postcode: 3572 EN

Kosten en beschikbaarheid
Huur per maand: 230
Oppervlakte: 45
Beschikbaar vanaf: 01-03-2019

Voorzieningen:
Beamer: Niet aanwezig
Computer: Zelf meenemen
Internet: Aanwezig (vast of WiFi)
Keuken: Aanwezig
Koffie & thee: Inbegrepen
Vergaderzaal of vergaderruimte: Niet aanwezig

Geplaatst: 8 Jan, 2019

Fijne, huiselijke werkplek voor zzp-er in Utrecht Wittevrouwen

Wegens het vertrek van grafisch ontwerper Martine, zijn wij per 1 maart 2019 op zoek naar een aardige, creatieve zzp-er om haar werkplek over te nemen. Je deelt de ruimte met tekstschrijver Barbara en haar vrolijke (niet-verharende) hond Odie, en achterin het voormalige woonhuis heeft Ernst zijn (goed geïsoleerde) geluidsstudio. Ons BVG Gildstraat ligt gezellig midden in de woonwijk, aan de rand van het Griftpark.

Wat we bieden:

Een groot bureau in de lichte ‘woonkamer’ van 45m2, gebruik van aanwezige voorzieningen, keuken en badkamer, samen lunchen (dus ook af en toe boodschappen doen), waar mogelijk samenwerking, twee sanseveria’s en een knuffelgrage kantoorhond, voor € 230.

Wat we zoeken:

Iemand (m/v) die redelijk stil werkt (dus geen telefonisch marketeer of zangdocent) en geen/weinig bezoekers of opdrachtgevers ontvangt omdat we daar geen aparte ruimte voor beschikbaar hebben. Bij voorkeur een freelancer in de creatieve sector/marketing/communicatie, om kruisbestuiving, inspiratie en het onderling toespelen van klussen mogelijk te maken.

Interesse? Neem contact op via barbara@sepschrijft.nl

, ,

Reageer

Alles goed ingevuld? Gegevens die u invult zijn openbaar en voor iedereen leesbaar. Uw emailadres tonen we klikbaar en versleuteld. Linkbuilding of herhaaldelijk verwijzen naar een externe site is niet toegestaan.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nog geen reacties