Informatie

Adres: Europalaan 2
Postcode: 3526 KS Utrecht

Kosten en beschikbaarheid
Huur per maand: 100
Oppervlakte: 35
Beschikbaar vanaf: 01-01-2020

Voorzieningen:
Beamer: Inbegrepen
Computer: Zelf meenemen
Internet: Aanwezig (vast of WiFi)
Keuken: Aanwezig
Koffie & thee: Inbegrepen
Vergaderzaal of vergaderruimte: Aanwezig

Geplaatst: 10 Dec, 2019

Stichting KEES

KEES, de culturele vrijwilligerscentrale, huurt een fijn betaalbaar kantoor in het nieuwe pand van de Alchemist (Europalaan 2). Na een flinke opknapbeurt zijn wij op zoek naar mensen/organisaties die samen met ons gebruik willen maken van de ruimte (35m2). Er zijn diverse opties, bijv. het huren in de avond voor een vergadering of workshop (za t/m woe-avond), het huren op afgesproken (eenmalige of structurele) dagen voor je hele team (za t/m woe) of een vast bureau voor jezelf (za t/m woe). 
Het kantoor zit aan een gang waar meerdere (maatschappelijke) organisaties een kantoor huren. Er is een centrale ontvangstbalie en een foyer. Van deze foyer kun je vrijblijvend gebruikmaken om te overleggen of bijvoorbeeld te bellen. Hij is rustig, prettig ingericht en er is gratis koffie, thee en chocolademelk 🙂
De foto’s geven een aardige impressie, maar kom vooral een keertje langs om te kijken of je het wat vindt! 
Groet van team KEES

info@keescultuurvrijwilligers.nl

N.B. Een kast plaatsen is prima, verder is het belangrijk dat je geen spullen hoeft achter te laten op de tafels. Zo is er één vaste werkplek en werken we verder met laptops.

WordPress webhosting

Reageer

Alles goed ingevuld? Gegevens die u invult zijn openbaar en voor iedereen leesbaar. Uw emailadres tonen we klikbaar en versleuteld. Linkbuilding of herhaaldelijk verwijzen naar een externe site is niet toegestaan.

Nog geen reacties