Geplaatst: 7 Apr, 2019

Werkplek in nieuwe creatieve broedplaats aan Janskerkhof Utrecht te huur

Samen met andere creatieven werken in het hart van Utrecht?

wij bieden een prachtige werkplek in een monumentaal koetshuis aan het Janskerhof in een nieuwe creatieve broedplaats.Het voormalige koetshuis biedt boeven en beneden ruimte aan werkplekken en aparte kantoren. Beneden wordt een gallery en designshop geopend. Hier kan ook het werk van de creatieven in het pand verkocht worden, denk aan zeefdrukken, designproducten etc! Het pand is modern afgewerkt met behoud van byzondere details. Beneden een mooie entree naar een grote hal met werkplekken. De keuken geeft toegang tot een grote parktuin waar heerlijk rustig buiten geluncht kan worden. Werkplekken vanaf 200 euro p.maand, inclusief gebruik van lunch/bespreekruimte, keuken, tuin, en wifi en gebruik meubulair.

Allerlei opties zijn te overleggen: de gehele begane grond, een vide met apart kantoor, of alleen een bureau. Betaald parkeren in directe omgeving. Per direct. Voor meer informatie mail naar wilma@wrikenfier.nl

Reageer

Alles goed ingevuld? Gegevens die u invult zijn openbaar en voor iedereen leesbaar. Uw emailadres tonen we klikbaar en versleuteld. Linkbuilding of herhaaldelijk verwijzen naar een externe site is niet toegestaan.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nog geen reacties