Informatie

Adres: Crailoseweg 116
Postcode: 1272 EX

Kosten en beschikbaarheid
Huur per maand: 350
Beschikbaar vanaf: 07-02-2019

Voorzieningen:
Beamer: Niet aanwezig
Computer: Zelf meenemen
Internet: Tegen meerprijs
Keuken: Aanwezig
Koffie & thee: Zelf verzorgen
Vergaderzaal of vergaderruimte: Niet aanwezig

Geplaatst: 7 Feb, 2019

Werken op de Trappenberg in ‘t Gooi


Wil jij werken op een unieke locatie in ‘t Gooi? Dan is de Trappenberg misschien iets voor jou! De Trappenberg is een voormalige zorglocatie in Huizen die een nieuwe bestemming krijgt. In de tussentijd mag VPS het landgoed beheren door in een aantal gebouwen op tijdelijke basis ondernemers en kunstenaars te huisvesten. Voor dit bijzondere project zijn wij op zoek naar enthousiaste en flexibele kunstenaars en ondernemers die tijdelijk willen werken op deze prachtige plek. 

Werken op de Trappenberg

We zijn op zoek naar representatieve en enthousiaste ondernemers binnen de thema’s Sociaal-Cultureel en Sociaal-Medisch. Pas jij met jouw onderneming binnen een van deze thema’s? Dan komen wij graag in contact met jou! Ook verenigingen zijn van harte welkom zich aan te melden voor een vrijblijvende bezichtiging. De werkruimtes op de Trappenberg worden aangeboden op basis van bruikleenovereenkomsten met een wederzijdse opzegtermijn van 28 dagen. De maandelijkse vergoeding bedraagt € 350,-.

Is een werkruimte op dit bijzondere terrein iets voor jou? Vul via onze website www.vps-nl.com een interesseformulier in voor een bezichtiging!

Reageer

Alles goed ingevuld? Gegevens die u invult zijn openbaar en voor iedereen leesbaar. Uw emailadres tonen we klikbaar en versleuteld. Linkbuilding of herhaaldelijk verwijzen naar een externe site is niet toegestaan.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nog geen reacties