Geplaatst: 7 Apr, 2019

Werkplek huren in het leukste centrum van Amsterdam-Oost?

Het Mirror Centre is als onafhankelijk health & wellness-centrum sinds 2004 een unieke ontmoetingsplek in Amsterdam-Oost. Je kunt hier sporten, zalen huren, dansen, trainingen volgen, mediteren, relaxen, muziek maken, mensen ontmoeten, eten of een drankje komen drinken

Het Mirror Centre is een uniek centrum waarbinnen een groot scale aan activiteiten onder één dak te vinden is!

Ken of ben jij iemand die op zoek is naar een te creatieve, inspirerende en prachtige werkplek in Amsterdam?

Wij zijn gevestigd in Amsterdam Oost (Muiderpoortstation) en beschikken over acht zalen (waaronder een gezellige lounge), drie therapieruimtes, een fitness & een sauna en een gezellige eetbare binnentuin. Al onze zalen kunnen gehuurd worden voor verschillende activiteiten.

Er is een uniek concept ontstaan, waarbinnen organisaties of particulieren geheel zelfstandig, of in samenwerking met het Mirror Centre, workshops, trainingen en evenementen kunnen organiseren of een ruimte kunnen huren. Er kan gebruik gemaakt worden van verschillende etages, waarbij de indeling van het pand voor een open en unieke sfeer zorgt.

Bel (020-6941525) of mail (tamara@mirrorcentre.nl) gerust en neem een kijkje op de website voor meer informatie, http://mirrorcentre.nl

Reageer

Alles goed ingevuld? Gegevens die u invult zijn openbaar en voor iedereen leesbaar. Uw emailadres tonen we klikbaar en versleuteld. Linkbuilding of herhaaldelijk verwijzen naar een externe site is niet toegestaan.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nog geen reacties