Informatie

Adres: NDSM-Plein 57
Postcode: 1033WC

Kosten en beschikbaarheid
Oppervlakte: 80
Beschikbaar vanaf: 01-04-2020

Voorzieningen:
Beamer: Niet aanwezig
Computer: Zelf meenemen
Internet: Aanwezig (vast of WiFi)
Keuken: Aanwezig
Koffie & thee: Inbegrepen
Vergaderzaal of vergaderruimte: Aanwezig

Geplaatst: 6 May, 2021

Werkplek in gedeelde studio NDSM-werf Amsterdam te huur

Huur een werkplek (‘kantoor-/computerwerk’) in een bijzondere, creatieve, gedeelde maar rustige studio in de unieke en inspirerende Kunststad op de NDSM-werf aan het IJ in Amsterdam Noord (12 minuten met pont v.a. CS en uitstekend bereikbaar met de auto of de bus).

De NDSM-werf is op moment de hipste plek van Amsterdam www.ndsm.nl . In de oude scheepsbouwloods bevinden zich meer dan 80 studio’s met meer dan 120 creatievelingen (inspiratie en innovatie). De loods is voor jou als huurder 24/7 toegankelijk. Er zijn talrijke hippe cafés en restaurants op de werf, inclusief stadstrand aan het IJ.

Je huurt niet alleen de gemeubileerde werkplek, bestaande uit een bureautafel, maar ook het gebruik van de pantry-keuken, berging, toilet, tafels, stoelen, stellingkasten, vergadertafel, internet, servicekosten en schoonmaak. De ruimte beschikt over mechanische ventilatie, verwarming en koeling. Per tafel zijn de kosten inclusief alle genoemde onderdelen maximaal 215,- euro per maand (ex btw). Dit is minder als er meer huurders zijn, b.v. 183,- euro bij 5 huurders, 156,- bij 6 huurders etc. Huur is per maand all in met een flexibele en naar wens korte contractduur. Je deelt de ruimte van 80m² met maximaal 7 personen (die allen parttime aanwezig zijn, zelden meer dan 5 tegelijk). Wij zitten hier op moment met twee architecten met twee stagiairs en een illustrator. Wij werken allemaal geconcentreerd en rustig met onze computers terwijl bespreken, vergaderen en bellen voor niemand een probleem is. Omdat de Kunststad een broedplaats is, moet de huurder voldoen aan de “CAWA-toets” (creatief bezig en verzamelinkomen is niet hoger dan 39.055,- euro (peildatum 2020)).

Mocht je belangstelling hebben, bel, app of mail dan snel even, dan maken we een afspraak wanneer je even langs zou kunnen komen?

Björn 06-41314098 mail@sponge.nl

WordPress webhosting

Reageer

Alles goed ingevuld? Gegevens die u invult zijn openbaar en voor iedereen leesbaar. Uw emailadres tonen we klikbaar en versleuteld. Linkbuilding of herhaaldelijk verwijzen naar een externe site is niet toegestaan.

Nog geen reacties