Informatie

Adres: Linnaeusstraat 35G
Postcode: 1093 EE

Kosten en beschikbaarheid
Huur per maand: 175
Oppervlakte: 22
Beschikbaar vanaf: 21-02-2019

Voorzieningen:
Beamer: Niet aanwezig
Computer: Zelf meenemen
Internet: Aanwezig (vast of WiFi)
Keuken: Geen keuken
Koffie & thee: Tegen meerprijs
Vergaderzaal of vergaderruimte: Aanwezig

Geplaatst: 21 Feb, 2019

Werkplek in hartje Amsterdam aan het Oosterpark

Hoi werkplek-zoekende freelancers,

Wij zijn C2B, een marketingbureau en zitten in de Muiderkerktoren op een mooie plek aan het Oosterpark. Momenteel hebben wij nog een aantal mooie werkplekken over. We willen dit graag geven aan creatieve freelancers die nog verder willen groeien in hun kunnen.

Ben jij een creatieve freelancer? Bijvoorbeeld goed in fotografie, copywriting, styling, graphic-, motion-, package- of 3D-design, video editing, regisseren, het bedenken van strategieën of een freelance producent? Misschien ontwikkel je wel apps of websites. Wij hebben een studio waar we allerlei content en campagnes ontwikkelen voor gave merken, dus zolang het raakvlakken heeft met ons vakgebied, dan willen we je graag een hele toffe werkplek aanbieden!

Wat hebben wij te bieden?

Een super gezellige werkplek in een prachtige toren met 8 verdiepingen aan het Oosterpark. Je deelt met andere creatievelingen een verdieping en luncht samen indien gewenst. Tevens hebben we de mogelijkheid om vergaderingen te houden in onze vergaderzaal.

Wat vragen wij van jou?

Je kan gewoon zelfstandig je uren indelen en je eigen projecten doen. Wel zoeken we mensen die zich sociaal en gezellig opstellen. De werkcultuur vinden wij ontzettend belangrijk, dus we zoeken iemand die een toevoeging op de sfeer is! 🙂

Wij zijn dit jaar tot de #1 Online Campagne verkozen (Emerce Top 100) en #1 Digital Agency in de Fonk50. Hopelijk kunnen onze creatieven jou ook een beetje inspireren. Dat is een beetje de reden dat we deze werkplekken zo goedkoop aanbieden.

Heb je interesse of vragen?

Stuur dan een mailtje naar madelein@c2b.nu of bel mij (Madelein) op het nummer van C2B: 020 260 1412.

, , , , ,

Website laten bouwen?

Reageer

Alles goed ingevuld? Gegevens die u invult zijn openbaar en voor iedereen leesbaar. Uw emailadres tonen we klikbaar en versleuteld. Linkbuilding of herhaaldelijk verwijzen naar een externe site is niet toegestaan.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nog geen reacties