Geplaatst: 7 Apr, 2019

Werkplek voor kapper in super mooie salon in Amsterdam Zuid

Zou je het leuk vinden om samen met andere ondernemers te werken in een huis voor schoonheid? Omdat alleen ook maar alleen is, omdat het leuk is om inspiratie te krijgen van vakgenoten of omdat het in deze tijden prettig is zakelijk risico te delen. Dan ben je bij ons van harte welkom. Want Annes concept voor Mooi is het huis voor huid en haar en hem. Een huis waar we iedereen van top tot teen en van binnen en buiten kunnen behandelen. Dat doen we met diverse specialisten. Zelfstandig ondernemers die samen onder een dak werken. Samen hebben we alles in huis om de klant volledig te verzorgen, met maximale service. Ons huis heeft ook ruimte voor jou. Want we hebben ruimte voor elke zelfstandig ondernemer die mee wil werken aan Annes concept voor Mooi.

Wat biedt Annes concept voor Mooi?
– Je kunt (blijven) werken als zelfstandig ondernemer, maar je hoeft geen grote investeringen te doen. Je huurt een ingerichte ruimte met meubilair van hoge kwaliteit in een prachtig pand in Amsterdam-Zuid.
– Annes concept voor Mooi is zes dagen per week geopend, ook ‘s avonds. In overleg huur je een behandelkamer of kappersstoel voor minimaal 24 uur per week.
– Je profiteert van de gezamenlijke promotie van Annes concept voor Mooi dus je hoeft geen eigen website of huisstijl te maken. En klanten kunnen makkelijk online afspraken maken.
– Je profiteert van de kruisbestuiving tussen de specialisten. Want de klant die binnenkomt voor een nieuwe coupe, gaat misschien ook met nieuwe nagels naar buiten. En komt een volgende keer voor een massage of gezichtsbehandeling.
– Annes concept voor Mooi biedt collegialiteit. Je staat er niet in je eentje voor, je hebt aanspraak, gezelligheid en de mogelijkheid van elkaar te leren en samen te groeien.

Wat vraagt Annes concept voor Mooi?
We zoeken ambitieuze zelfstandig ondernemers die zich aangesproken voelen door het concept en samen het succes willen uitbouwen. Wie in ons huis intrekt, vindt het leuk om er samen iets moois van te maken.
Annes concept voor Mooi wil een grote diversiteit aan (schoonheids)behandelingen aanbieden. Dus neem vooral contact op als je iets bijzonders te bieden hebt. Iedereen die mensen van binnen of buiten mooier maakt, is welkom bij ons. Dus werk je als pedicure of masseur, als visagiste of haarstylist, doe je lichaamspakkingen of permanente make-up? En als je aan de slag wilt met suikerontharen of het zetten van wimperextensies, kun je bij mij in de leer. Er is van alles mogelijk.
Wat ons team compleet zou maken is een masseur en een kapper. Dus ben je daarin gespecialiseerd of ken je iemand, dan horen wij het graag.

Op www.annesconceptvoormooi.nl kun je zien wat we al in huis hebben en krijg je een indruk van wat we jou kunnen bieden. Wil je bij ons aan de slag, ben je nieuwsgierig, wil je meer weten? Bel Anne Los: 06 34 010 858

Openingstijden: Ma t/m vrij 9.00uur – 21.00uur Zaterdag 8.00uur – 20.00uur

Reageer

Alles goed ingevuld? Gegevens die u invult zijn openbaar en voor iedereen leesbaar. Uw emailadres tonen we klikbaar en versleuteld. Linkbuilding of herhaaldelijk verwijzen naar een externe site is niet toegestaan.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nog geen reacties