Informatie

Adres: Archimedeslaan 16
Postcode: 3584 BA

Kosten en beschikbaarheid
Huur per maand: 55
Oppervlakte: 23
Beschikbaar vanaf: 01-09-2017

Voorzieningen:
Beamer: Niet aanwezig
Computer: Zelf meenemen
Internet: Aanwezig (vast of WiFi)
Keuken: Geen keuken
Koffie & thee: Zelf verzorgen
Vergaderzaal of vergaderruimte: Niet aanwezig

Geplaatst: 11 Aug, 2017

ZZP-werkplek te huur in Utrecht

Voor onze gedeelde zzp-werkruimte zoeken wij per 1 september nog één nieuwe collega. De ruimte is 23 vierkante meter groot en er zijn in totaal 4 werkplekken. Hij is bedoeld voor stille werkzaamheden; wijzelf zijn alle drie vertaler. De ruimte zit in het voormalige schoolgebouw aan de Archimedeslaan 16 in Utrecht, beheerd door de Stichting Tijdelijk Wonen (STW), op een zeer rustige en groene plek aan de oostkant van de stad, zo’n 15 minuten fietsen van het centrum. Ook is er een bushalte vlak voor de deur. Het beheer van STW over het pand is onlangs verlengd tot 31 december 2018.

De (onder-)huur bedraagt E 54,50 per persoon per maand en de betaling gaat steeds per drie maanden vooruit, om al te veel verloop te voorkomen. Dit is inclusief de kosten voor snel WiFi. Daarnaast betaal je eenmalig E 60,- borg. Een bureau is in overleg over te kopen van de vorige huurder, dus je kunt er eventueel zo instappen.

Heb je interesse, stuur dan een mail aan thijsvannimwegen@gmail.com met je naam en telefoonnummer en vertel wie je bent en wat je doet. Meer informatie over het pand op de site van STW: https://stichtingtijdelijkwonen.nl/al16/

, , , , ,

Reageer

Alles goed ingevuld? Gegevens die u invult zijn openbaar en voor iedereen leesbaar. Uw emailadres tonen we klikbaar en versleuteld. Linkbuilding of herhaaldelijk verwijzen naar een externe site is niet toegestaan.

Nog geen reacties