Informatie

Adres: Vinkenstraat 71 H
Postcode: 1013 JM

Kosten en beschikbaarheid
Huur per maand: 300
Oppervlakte: 25
Beschikbaar vanaf: Per direct

Voorzieningen:
Beamer: Niet aanwezig
Computer: Zelf meenemen
Internet: Aanwezig (vast of WiFi)
Keuken: Aanwezig
Koffie & thee: Zelf verzorgen
Vergaderzaal of vergaderruimte: Niet aanwezig

Geplaatst: 23 Mar, 2021

Gedeeld atelier-kantoor in Jordaan Amsterdam

Op een fijne locatie in Amsterdam Centrum is de helft van een mooi, ruim en net atelier te huur. De bedrijfsruimte heeft direct toegang vanaf de straat en bestaat uit een gezamenlijke voorruimte met overlegtafel en daarachter twee zones met werkplekken, een toilet en pantry. Het atelier is kleinschalig, 24/7 toegankelijk en het is mogelijk om je beeldmerk/naam op het raam aan te brengen: een eigen adres in de Jordaan.

In de voorste zone werken 2 architecten, het achterste deel komt per 1 april beschikbaar.
Het ‘eigen’ deel is +- 25m2 groot, heeft daklichten en is te gebruiken als atelier of kantoor. Er staan twee grote tafels met bureaustoelen en kastruimte ter beschikking, dit is naar wens aan te passen. Het is te huur voor € 600 per maand incl. internet, inrichting en vaste lasten, excl. btw. De twee werkplekken zijn in overleg ook apart te huren voor € 300 p.p. incl. internet, inrichting en vaste lasten, excl. btw.

Ingangsdatum 1 april of vlgns. afspraak. De eerste huurperiode is 4 maanden, met uitzicht op verlenging, evt. ook in langere huurtermijnen. Bij interesse, stuur een email!

WordPress webhosting

Reageer

Alles goed ingevuld? Gegevens die u invult zijn openbaar en voor iedereen leesbaar. Uw emailadres tonen we klikbaar en versleuteld. Linkbuilding of herhaaldelijk verwijzen naar een externe site is niet toegestaan.

Nog geen reacties