Informatie

Adres: Alexander Battalaan 48
Postcode: 6221 CE

Kosten en beschikbaarheid
Huur per maand: 225
Oppervlakte: 6
Beschikbaar vanaf: 06-01-2020

Voorzieningen:
Beamer: Niet aanwezig
Computer: Zelf meenemen
Internet: Aanwezig (vast of WiFi)
Keuken: Aanwezig
Koffie & thee: Inbegrepen
Vergaderzaal of vergaderruimte: Aanwezig

Geplaatst: 6 Jan, 2020

Werkplek te huur centrum Maastricht

COUR is een volledig gerenoveerde, gedeelde werkruimte in Wyck, vlakbij station Maastricht. Het bestaat uit een lichte ruimte op de begane grond (40 m2), gelegen aan de straat, waar 6 werkplekken gerealiseerd zijn. Via een gang is het souterrain (100 m2) bereikbaar, dat een vergaderruimte, berging en werkplaats bevat. Er zijn nog een werkplekken beschikbaar.

(Trek meer aandacht! Kies voor fotos en bijlagen voor uw advertentie.) Trek meer aandacht! Kies voor fotos en bijlagen voor uw advertentie. Bekijk hier de mogelijkheden (opent in nieuwe tab)

De huur van een vaste, fulltime (24/7) werkplek bedraagt 225 euro (exclusief btw, inclusief meubilair, GWL en internet). Loop eens binnen of neem voor meer informatie of een bezichtiging contact op met Roos Verhooren via 0614906645 of info@courmaastricht.eu.

COUR // Alexander Battalaan 48, 6221 CE Maastricht , https://www.courmaastricht.eu

Reageer

Alles goed ingevuld? Gegevens die u invult zijn openbaar en voor iedereen leesbaar. Uw emailadres tonen we klikbaar en versleuteld. Linkbuilding of herhaaldelijk verwijzen naar een externe site is niet toegestaan.

Nog geen reacties