Geplaatst op

Wil je werken met uitzicht op de Maas?

Dan staat er nu een bureau voor je klaar in De Kroon. Je plek is in een goed geütiliseerde nette werkplek in een ruime kantoorunit op de 2de verdieping bij De Stad Uit. Hier is het nette kantoor met goed licht, goeie koffie en houten vloer. Jij hebt uitzicht op haven en Maas.

Over De Stad Uit

We hebben tijdelijk kantoorruimte beschikbaar (2 werkplekken). Wees welkom, je kunt zo aanschuiven, je bureau staat voor je klaar. Inclusief Wifi, koffie$&thee, 24/7 toegang, whiteboard en nog veel meer. Er is eventueel opslagruimte in de kelder.

Over de KROON

De Kroon is een bedrijfsverzamelgebouw in Rotterdam. We behuizen kantoren, meerdere loodsen, ateliers, een camping, muziekstudio’s en een grote buitenruimte. Als een dwarsdoorsnede van Rotterdam, vol makers, denkers en doeners die het op hun eigen manier doen. En daarin geeft de Kroon ze de ruimte.

Bij de Kroon is een keuken waar je kunt lunchen, een centrale  hal met heerlijke koffie waar je post wordt bezorgd. Buiten is er altijd wel wat te beleven en bij de culinaire makers in de Kroon haal je Caraïbische lunch of vers gebakken brood.

Beschikbaar: per direct

Kosten: per maand € 220,- ex BTW

Contact: Gudrun@destaduit.nl