Freelancers vinden eigen werkplek met Freelancewerkplekken.nl

PERSBERICHT, 15 augustus 2009

Freelancers vinden eigen werkplek met Freelancewerkplekken.nl

Uit een internationaal onderzoek van financieel werving- en selectiebureau Robert Half Finance & Accounting blijkt dat het hebben van een eigen kantoor Nederlandse werknemers productiever maakt. Dit geldt ook voor freelancers, maar voor die groep is het niet altijd makkelijk een werkruimte te vinden die aansluit bij hun flexibiliteit en budget. De onlangs gelanceerde website Freelancewerkplekken.nl combineert daarom vraag met aanbod en helpt freelancers bij het vinden van een werkplek die aansluit bij hun wensen en eisen én bij het beschikbare budget.

Door middel van een eenvoudig en overzichtelijk vraag- en aanbodsysteem helpt Freelancewerkplekken.nl freelancers met het vinden van een (flexibele) werkplek. Deze werkplekken worden onder andere aangeboden door andere freelancers, zzp’ers of bedrijven. Zij kunnen gemakkelijk een bericht plaatsen met daarin een omschrijving van de werkplek, de bereikbaarheid, de faciliteiten, foto’s van de omgeving en natuurlijk de prijs. Hoewel aanbieders volledig vrij zijn in het bepalen van hun aanbod, blijkt duidelijk dat deze werkplekken facilitair gezien een volwaardig alternatief zijn voor een eigen kantoor, terwijl ze in veel gevallen beter aansluiten bij het budget van de freelancer.

Ook biedt Freelancewerkplekken.nl ruimte voor de vraag naar werkplekken. Met een naam en een geldig e-mailadres kan iedere freelancer een eigen oproep plaatsen met daarin de specifieke kenmerken met betrekking tot de werkplek. Aanbieders van werkplekken kunnen dan rechtstreeks contact opnemen.

https://www.freelancewerkplekken.nl is in maart 2009 gelanceerd en kan rekenen op een groeiend aantal bezoekers. Bijna dagelijks worden er nieuwe werkplekken aangeboden en/of gevraagd en tot nu toe hebben ruim 15.000 mensen de website al weten te vinden.

Freelancewerkplekken.nl is een initiatief van CreativePulses.nl, dé specialist als het gaat om webdesign, scripting, en slicing. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met pers@freelancewerkplekken.nl of een bezoek brengen aan http://www.creativepulses.nl

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *