Informatie

Adres: Kruisweg 636
Postcode: 2132 CJ

Kosten en beschikbaarheid
Huur per maand: 175
Oppervlakte: 45
Beschikbaar vanaf: 01-06-2019

Voorzieningen:
Beamer: Niet aanwezig
Computer: Zelf meenemen
Internet: Aanwezig (vast of WiFi)
Keuken: Aanwezig
Koffie & thee: Inbegrepen
Vergaderzaal of vergaderruimte: Aanwezig

Geplaatst: 3 May, 2019

Mooie werkplek in centrum Hoofddorp, 175 per maand

(Trek meer aandacht! Kies voor fotos en bijlagen voor uw advertentie.) Trek meer aandacht! Kies voor fotos en bijlagen voor uw advertentie. Bekijk hier de mogelijkheden (opent in nieuwe tab)
HET OUDE POSTKANTOOR HOOFDDORP CENTRUM

De nieuwe eigenaar bouwt in het oude postkantoor van Hoofddorp een ruimte voor grote en kleine ondernemers. Ik ga mij specialiseren in bedrijfsfotografie en zoek aansluiting met bijvoorbeeld webdesigners en een/of online marketeers met mogelijkheid tot samenwerking. Maar dit hoeft niet. De ruimte is ongeveer 45 vierkante meter en wordt opgedeeld in een ruimte om te fotograferen, afgesloten met mobiele scheidingswand (fotografeer niet elke dag), en een gedeelte met bureau’s. Het is ook een mooie plek om klanten te kunnen ontvangen. Maar dat kan ook in de representatie gemeenschappelijke ruimte die er pal naast ligt.

WordPress webhosting

Reageer

Alles goed ingevuld? Gegevens die u invult zijn openbaar en voor iedereen leesbaar. Uw emailadres tonen we klikbaar en versleuteld. Linkbuilding of herhaaldelijk verwijzen naar een externe site is niet toegestaan.

Nog geen reacties